Raka av dig slutspelsskägget

Av av Tony Bengtsson

Slutspelsskägg är en trend som startade inom slutspelen i ishockey, därav namnet. Men företeelsen att låta ansiktsbehåringen växa fritt inför avgörande tävlingar har under åren spritt sig även till andra idrotter. Dock är det fortfarande inför och under slutspelen i hockey som man oftast ser män med yviga och ovårdade skägg.

Skägg eller inte – välvårdat är alltid viktigt

Det är dock sällan det passar med en vildvuxen look. Därför är det bäst att du rakar av dig skägget så snart slutspelen är över. Eller åtminstone trimmar det!

Men idag funkar det mesta vad gäller ansiktsbehåring för män. Så länge du håller det välvårdat kan du absolut ha skägg. Använd gärna olika produkter för att hålla det snyggt. Allt du behöver finns på nätet hos butiker som Sliqhaq, vilka specialiserat sig på hud- och skönhetsprodukter för män.

Hälsa och skönhet

Bland kvinnor har hälsa och skönhet sedan länge ansetts höra ihop. Och nu börjar även många män se sambandet mellan att känna sig stark och se fräsch ut. Därför syns allt fler män som kombinerar idrott med mode och skönhet, där skägg är en självklar del av en genomtänkt look.

Därför kan du lätt hitta tips och inspiration på nätet, till exempel hos magasinet Café.