Fotboll som stort intresse

Av av Tony Bengtsson

Alla har vi olika intressen och fotboll är något som intresserar en stor massa människor. Inte så konstigt egentligen då det är frågan om världens största sport. England är ett av de länder där fotboll i princip nästa är som en religion. Här tar man detta på allra största allvar och vi är många som älskar engelsk fotboll.

Fotboll i England

Vi har tidigare skrivit en artikel om fotboll i England och då intresset är så stort så kände vi behovet av att skiva ännu mer om detta ämne. Premier League är en av världens största fotbollsligor och den är det många här i Sverige som följer och har sina favoritlag som man följer. Kanske det är fråga om Liverpool FC eller någon annan stor klubb i England. Det kan hända att man bokar en resa för att få uppleva sitt favoritlag live på den stora arenan Anfield.

Fotboll hemma i Sverige

Helt klart så finns det en hel del fotboll att uppleva här hemma. Kanske det är så att man har någon favorit i Allsvenskan och att man gärna följer alla matcher. Här kan det vara lättare att se matcher live då sitt lag spela på hemmaplan. Annars så finns det ju television som sänder mycket av de matcher som spelas.