Gör träningen bekvämare

Av av Tony Bengtsson

Det kan vara svårt att göra själva träningen bekvämare men om man har bra träningskläder som sitter bra och är sköna så kan det underlätta vid själva träningstillfället. Se till att ta ett gäng uppsättningar av samma kläder så även om några ligger i tvätten så har du alltid fräscha när du ska träna.

Bra kläder och utrustning för träning

Det ska framförallt vara bekväma träningskläder och inte de som sitter för tajt och skaver. Här kan du hitta det som kan passa dig. In många fall så kan träningskläderna vara så sköna att man gärna använder dessa när man inte tränar och det är inget fel i det. Lika viktigt som det är med kläder så är det med utrustning för att kunna träna. En löpare kräver bra löpskor och en som lyfter vikter kräver utrustning för detta. Se till att skaffa den utrustning som krävs för att du ska kunna träna.

Bra att vara förberedd

Det är alltid bra att vara förberedd, så väl för hemmaträning som träning på gym. Innan du ger dig iväg till din träning så gäller det att packa ner det som krävs i din sports bag. Ska du duscha och tvaga din kropp efter träning så behöver du schampo, tvål och handduk för detta. Vet du va dig att du svettas mycket så kanske ett ombyte på överdel kan vara på sin palts att packa med. Alltid skönt att få byta ut en svettig t-shirt i halvtid.